Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Bagels er altid et hit! Denne version er med kylling, bacon og tomat. Vi serverer dem med lækre kartoffelskruer og en hjemmelavet spidskålsalat vendt i pesto, som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramfrosne kartoffelkrydsHedder egentlig kartoffelskruer, men den findes ikke
- 80 grambacon i skiver
- 180 gramkyllingefilet
- 400 grambagels
- 2 stktomater
- 1 pottepersille
- 1 fedhvidløg
- 40 gramsolsikkekerner
- 0.5 dlrapsolie
- 1 stkcitron
- 1 stkspidskål
- 100 gramfriskost
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg kartoffelskruerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i lidt olie og bag dem efter anvisningen på posen.2
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.3
Steg kyllingefileterne på en pande i lidt olivenolie, til de er gennemstegte. Skær dem i skiver inden servering.4
Opvarm bagels i ovnen efter anvisningen på posen. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.5
Skær persillen af potten og skyl den. Blend den med hvidløg, solsikkekerner og rapsolie. Smag pestoen til med salt, citron og peber.6
Skær spidskålen fint og vend med pestoen.7
Stil baconen, kyllingen, tomaterne og friskosten på bordet. Lad nu familien sammensætte deres helt egen favoritbagel, med spidskålssalaten og fritterne som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i skiver.
Ekstra smag: Hvis du vil have lidt mere power i din sandwich, kan til du tilsætte en valgfri dressing.