Bagt kylling med peberfrugt, revet ost og røsti

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kartoffelrøsti smager virkelig godt! I dag har vi gjort det ekstra nemt og brugt den færdige udgave som tilbehør til gratinerede kyllingefileter, men har du tid tilovers, kan du nemt lave dem selv. Du finder opskriften lige her. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader.

2. Læg røstierne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 20-25 minutter.

3. Skyl, rens og skær peberfrugterne i strimler og stil dem stil side.

4. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og læg dem i et ovnfast fad. Vend dem i lidt olivenolie og oregano. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efter du har rørt ved råt kød.

5. Læg peberfrugterne ovenpå kyllingestykkerne og top med revet ost. Lad det hele bage i 15-20 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

6. Server kyllingen med røsti og aioli eller anden dip som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugterne i strimler. De kan også drysse med revet ost.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre