Bagt laks med grøntsager, fuldkornspasta og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stksquash
  • 150 gramgulerødder*
  • 2 stkrødløg
  • 400 gramlaksefileter
  • 400 gramfuldkornspasta
  • 90 gramrød pesto
  • 1 stkøkologisk citron
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nem bagt laks med en lun og lækker pastasalat med masser af grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og rens peberfrugt og squash, skræl gulerødderne og skræl rødløget. Skær grøntsagerne i mundrette størrelser og vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Kom grøntsager og laksefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

4. Kog imens pastaerne efter anvisningen på pakken og sigt vandet fra.

5. Vend pasta, pesto og grøntsager sammen og server den bagte laks med den varme pastasalat og lidt friskpresset citron på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende grøntsagerne med olivenolie, salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre