Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
20 min
De her gulerødder er perfekte som snacks før aftensmaden, som tilbehør eller som snacks til ungerne i ulvetimen. Bagte gulerødder vendt i parmesanost, olie, hvidløg og oregano. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Gulerødder
- 1000 gramgulerødder
- 3 spskolivenolie
- 100 gramrevet parmesan
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spskhvidløgspulver
- salt
- peber
- bagepapir
- Dressing
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 1 spsksød sennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Bagte gulerødder
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Vend stavene med olivenolie, parmesanost, oregano, hvidløgspulver og salt og peber på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er bløde i midten og har en fin gylden farve.Dressing
3
Bland creme fraiche med presset hvidløg og sennep og smag til med salt og peber. Du kan også tilsætte andre krydderier i dressingen - f.eks. karry eller paprika.4
Server de bagte gulerødder med dressingen som dip. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne. De kan også vende gulerødderne med parmesanost.