Bagte gulerødder med parmesan og hvidløg - gode som snacks

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Gulerødder
  • 1000 gramgulerødder
  • 3 spskolivenolie
  • 100 gramrevet parmesan
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  • Dressing
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsksød sennep
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Bagte gulerødder med parmesan og hvidløg - gode som snacks

I samarbejde med

3.9, Meget populær

De her gulerødder er perfekte som snacks før aftensmaden, som tilbehør eller som snacks til ungerne i ulvetimen. Bagte gulerødder vendt i parmesanost, olie, hvidløg og oregano. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Gulerødder
  • 1000 gramgulerødder
  • 3 spskolivenolie
  • 100 gramrevet parmesan
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  • Dressing
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsksød sennep
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

Bagte gulerødder

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Vend stavene med olivenolie, parmesanost, oregano, hvidløgspulver og salt og peber på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødderne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er bløde i midten og har en fin gylden farve.

Dressing

3. Bland creme fraiche med presset hvidløg og sennep og smag til med salt og peber. Du kan også tilsætte andre krydderier i dressingen - f.eks. karry eller paprika.

4. Server de bagte gulerødder med dressingen som dip. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne. De kan også vende gulerødderne med parmesanost.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre