Bagte kartoffeltern med ratatouille og spejlæg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bagte kartoffeltern med ratatouille og spejlæg

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

En simpel ret uden kød. Kartoffeltern bagt i ovnen sammen med en ratatouilleblanding fra frost, hakkede tomater og spejlæg på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 stkæg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.

3. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt ratatouilleblandingen. Tilsæt hakkede tomater og smag til med salt og peber. Du kan evt. blende sovsen med en stavblander, hvis du ønsker at skjule grøntsagerne.

4. Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

5. Server de bagte kartoffeltern med ratatouille og spejlæg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.