Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En simpel ret uden kød. Kartoffeltern bagt i ovnen sammen med en ratatouilleblanding fra frost, hakkede tomater og spejlæg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 500 gramfrossen ratatouille
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 stkæg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.3
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og tilsæt ratatouilleblandingen. Tilsæt hakkede tomater og smag til med salt og peber. Du kan evt. blende sovsen med en stavblander, hvis du ønsker at skjule grøntsagerne.4
Varm en pande op med olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.5
Server de bagte kartoffeltern med ratatouille og spejlæg. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.