Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
30 min
Bagekartofler er super nemme at lave i airfryeren og bliver lækre sprøde udenpå og bløde indeni. Vi serverer dem med en hvidløgsdressing med mayo og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 grambagekartofler
- 2 dlcreme fraiche 13 %
- 3 spskmayonnaise
- 1 fedhvidløg
- 0.5 pottepurløg
- salt
- peber
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og skær et ca. 1 cm. dybt kryds øverst i hver kartoffel. Pensl dem med olie og drys lidt salt på toppen.2
Læg dem på risten eller i trådkurven i airfryeren. Bag dem i ca. 30 minutter ved 200 grader. De skal være bløde indeni, så hvis kartoflerne er meget store, skal de nok have lidt mere. Ryst bakken et par gange undervejs.3
Bland creme fraiche med mayo, presset hvidløg og klippet purløg. Smag til med salt og peber.4
Server bagekartoflerne til grillmad eller en lækker steg. God fornøjelse!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til blande dressingen.