Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lidt af sommeren og lidt af efteråret - på én og sammen tallerken! Lækre sprøde rodfrugter bagt med hasselnødder og en sprød salat med salatost, friske ærter og hindbær. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramsøde kartofler
- 650 gramsmå kartofler
- 100 gramhasselnødder
- 35 gramsalatmix
- 500 gramfriske ærter
- 100 gramsalatost i tern
- 125 gramhindbær
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl de søde kartofler og skyl og skrub kartoflerne. Skær både de søde kartofler og de almindelige kartofler i mundrette størrelser og vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.3
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. Tilsæt grofthakkede hasselnødder og lad dem bage med i yderligere 10 min.4
Skyl salaten og bælg ærterne. Vend salat, ærter, salatost, hindbær og olivenolie sammen og smag til med salt og peber.5
Server de sprøde bagte rodfrugter med sprød salat og hummus. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn bælge ærterne.
Ekstra smag: Vend rodfrugterne i friskhakket persille når de er færdigbagte.