Baguettes med tunsalat, mozzarella og avocadosalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 dåsetun i vand
  • 0.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stkcitron
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stktomater
  • 2 stkavocado
  • 2 stkbaguettes
  • 130 grammozzarella wrap
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Baguettes med tunsalat, mozzarella og avocadosalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

De lækreste sandwich lagt sammen med cremet tunsalat, mozzarella og en syrlig salat med spidskål, tomater og avocado. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 dåsetun i vand
  • 0.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stkcitron
  • 0.5 stkspidskål
  • 3 stktomater
  • 2 stkavocado
  • 2 stkbaguettes
  • 130 grammozzarella wrap
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Dræn tunen og bland med et par spiseskefulde mayo og creme fraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft fra en halv citron.

2. Skær spidskål i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i mundrette bidder. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Bland salaten og smag til med olie, salt, peber og saften fra en citron.

3. Rist brødene i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen.

4. Skær mozzarella wrap i mindre stykker så de passer ned i sandwichen.

5. Fyld de sprøde baguettes med tunsalat, mozzarella og salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og avocado i skiver. De kan også blande tunsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre