Bananmuffins med havregryn

Ingredienser

( Ca. 16 stk. )

  • 4 stkbananer
  • 125 gramhavregryn
  • 6 stkæg
  • 2 tskstødt kanel
  • 2 tskbagepulver
  • 1 tskvanillesukker
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1/2 tsksalt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse muffins er perfekte som en sund og lækker snack i ungernes madpakker eller til faldende blodsukker om eftermiddagen. Med masser af bananer og havregryn - men helt uden hvedemel. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Del bananerne i grove stykker i en skål og blend dem godt sammen med de øvrige ingredienserne med en stavblender, til du har en ensartet masse.

3. Hæld dejen i muffinforme og bag dem i ca. 20 minutter, eller til der ikke hænger dej ved, når du prikker i dem med en strikkepind.

4. Lad muffinsene køle af - og så må der guffes!

5. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du bruger papirforme, så lad dem sidde på, indtil muffinsene skal spise.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre