Bananmuffins med havregryn

Ingredienser

( Ca. 16 styk )

  • 4 stkbananer
  • 125 gramhavregryn
  • 6 stkæg
  • 2 tskstødt kanel
  • 2 tskbagepulver
  • 1 tskvanillesukker
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1/2 tsksalt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse muffins er perfekte som en sund og lækker snack i ungernes madpakker eller til faldende blodsukker om eftermiddagen. Med masser af bananer og havregryn - men helt uden hvedemel. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Del bananerne i grove stykker i en skål og blend dem godt sammen med de øvrige ingredienserne med en stavblender, til du har en ensartet masse.

3. Hæld dejen i muffinforme og bag dem i ca. 20 minutter, eller til der ikke hænger dej ved, når du prikker i dem med en strikkepind.

4. Lad muffinsene køle af - og så må der guffes!

5. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du bruger papirforme, så lad dem sidde på, indtil muffinsene skal spise.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre