Bananwraps med cheese-creme

Ingredienser

( 20 stk. )

  • 100 gramflødeost naturel
  • 0.5 tskstødt kanel
  • 0.5 tskvanillesukker
  • 0.5 spsksirup
  • 3 stkfuldkornstortillas
  • 4 stkbananer
  •  smør
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her bananwraps er altså VIRKELIG gode - og bare rolig, de smager ikke af ost, selvom de er rørt med flødeost blandet med kanel og vanillesukker. De er stegt i smør og skåret over, så du kan servere dem som lækre eftermiddagshapsere. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rør flødeost, kanel, vanillesukker og sirup sammen til en ensartet masse.

2. Smør flødeost ud på tortillawrapsene - gerne helt ud til kanten i den ene side. Læg en hel banan på den ene 1/3 af hver wrap. Rul tortillaerne så stramt sammen som muligt og steg dem lysebrune i lidt smør på en pande.

3. Skær dem ud i små hapsere og sæt evt. en tandstik i hver, så de er nemme at spise.

4. Server bananwrapsene som eftermiddagssnacks eller som anderledes tilbehør til en lækker brunch.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande flødeosten med kanel og vanillesukker. De kan også smøre osten på wrapsene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre