Banh mi-sandwich med pulled pork, grøntsager og koriander

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grampulled pork
  • 2 stkrødløg
  • 1 dleddike
  • 0.5 dlsukker
  • 1 stkøkologisk lime
  • 4 stkgroft flute
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 stkagurk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottefriske koriander
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Banh mi er en vietnamesisk sandwich, der smager forrygende! Her har vi fyldt den med færdigkøbt pulled pork, grøntsager, hjemmesyltede løg med lime, mayo og så koriander på toppen til dem, der synes om den slags. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered pulled pork som anvist på pakken.

2. Skræl løgene og skær dem i både eller strimler. Hæld eddike, sukker, reven skal fra en lime og lidt salt i en gryde og kog det op sammen med løgene. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber.

3. Varm flutesene i ovnen eller på en brødrister. Skyl og skær peberfrugt, forårsløg og agurk i skiver. Skær spidskål i strimler.

4. Anret grøntsager, pulled pork, syltede løg, mayo og koriander i små skåle. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingssandwich. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn anrette grøntsagerne i små skåle og på fade lige som de synes, det ser pænest ud.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre