Bearnaisesmør - perfekt til bøffer og mad på grill

Ingredienser

( 1 portion )

  • 125 gramsmør
  • 1 brevbearnaisepulver- f.eks. Claus Holms
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno er vi vilde med bearnaisesmør til sommerens grillretter - og det er vores unger i øvrigt også! Bearnaisesmør er mega lækkert på toppen af en varm bøf fra grillen og det allerbedste: Du skal kun bruge to ingredienser, så det er super nemt at lave. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Blødgør smørret ved stuetemperatur.

2. Har du travlt, kan du blot skære smørret i tern og lægge det i en skål, der kan gå i mikroovnen. Giv smørret ca. 10 sekunder på fuld drøn. Smørret skal ikke smelte, men blot være så blødt, at du kan røre det sammen med en ske.

3. Tilsæt nu halvdelen af bearnaisepulveret og rør godt. Smag til og tilsæt evt. mere bearnaisepulver. Læg det bløde smør på langs af et stykke bagepapir og rul det sammen til en pølse - ligesom en shawarma! Læg smørret i fryseren i ca. 20 minutter.

4. Server den kolde bearnaisesmør på toppen af en varm bøf, eller brug det som tilbehør til sommerens øvrige grillretter. Mums!

5. Velbekomme :o)

Tip

Servér f.eks. bearnaisesmørret til disse lækre bøffer med baconasparges og kartofler.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre