Biksemad med culotte-rester, smørstegt spidskål og rødbeder - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem og lækker omgang biksemad af resterne fra gårsdagens skinkeculotte. Vi serverer biksemaden med smørstegt spidskål med edamamebønner og syltede rødbeder. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løgene fint og skær kartoflerne i tern. Steg løgene i lidt olivenolie på en dyb pande til de er blanke. Tilsæt kartoflerne og vend dem forsigtigt undervejs så de ikke smuldrer.

2. Skær kødet i mundrette stykker og tilsæt dem på panden, når kartoflerne er blevet lidt brune i kanterne. Krydr med salt og peber og evt. lidt engelsk sauce eller soya, hvis du har det på lager. Men det er ikke nødvendigt.

3. Skær spidskål i strimler og lynsteg det på en pande i smør ved høj varme. Tilsæt edamamebønner og steg til de er tøet op. Smag til med salt, peber og saft fra en citron.

4. Server den dampende varme biksemad med syltede rødbeder, smørstegt spidskål og ketchup. Og har du æg i køleskabet, kan du jo også stege et par spejlæg, hvis familien har lyst. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre ørn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære de kogte kartofler i mindre stykker. De kan også skære culotten i mundrette stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre