Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En dejlig suppe med færdigsnittede blomkålsris, kartofler, cremefine og et strejf af muskatnød. Serveret med sprøde gratinerede toastbrød som tilbehør. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 350 gramkartofler
- 350 gramfrossen blomkålsris
- 5 dlvand
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 4 skivegroft sandwichbrød
- 60 gramrevet ost
- revet muskatnød
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget, skræl kartoflerne og skær begge dele i grove tern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, kartofler og blomkålsris i ca. 5 min. Tilsæt vand, cremefine og bouillon og bring det hele i kog. Lad retten simre i ca. 20 min.3
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.4
Fordel toastbrødene på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel revet ost ovenpå. Bag brødene i ovnen i ca. 10 min.5
Imens brødene bages i ovnen: Blend suppen og smag til med muskatnød, salt og peber.6
Server blomkålssuppen med gratinerede brød som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele revet ost på brødene.