Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en dejlig cremet blomkålssuppe med ristede mandler og frisk timian på toppen. Suppen serveres med hvidløgsflute som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 stkblomkål
- 8 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 50 grammandler
- 200 gramPhiladelphia naturel
- olivenolie
- salt
- peber
- frisk timian
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pil skrællen af løget og hak det groft. Skyl blomkålen og pluk det i små buketter.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og blomkålsbuketter. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg i ca. 15 min.4
Kom hvidløgsflutes og mandler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min.5
Blend suppen med en stavblender. Tilsæt Philadelphia og varm suppen op. Smag til med salt og peber.6
Server blomkålssuppen med ristede mandler, friskhakket timian på toppen og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme hvidløgsflute og mandler på en bageplade beklædt med bagepapir.