Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En asiatisk inspireret blomkålssuppe med blomkålsris fra frost, rød karrypasta, kokosmælk og limesaft, serveret med æbler og miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 1 tskrød karrypasta
- 350 gramfrossen blomkålsris
- 4 dlkokosmælk
- 5 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 1 stklime
- 3 stkæbler
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løgene og hvidløgene og hak begge dele groft.2
Varm en dyb pande eller gryde op med lidt olivenolie og svits den røde karrypasta, løgene og hvidløgene.3
Tilsæt blomkålsrisene og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad suppen simre i ca. 15 minutter.4
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på posen.5
Blend suppen med en stavblender og smag til med limesaft, salt og peber.6
Skyl æblerne og skær dem i både.7
Server suppen i skåle med æblebådene og flutene som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene og hvidløgene og skylle æblerne.
Ekstra smag: Top med friske koriander.