Bønnegryde med vilde ris og græsk yoghurt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dåsekidneybønner
  • 200 gramgræsk yoghurt
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bønnegryde med vilde ris og græsk yoghurt

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En lækker vegetarisk bønnegryde med hvide bønner i tomatsovs, kidneybønner og peberfrugter. Serveret med vilde ris og toppet med græsk yoghurt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dåsekidneybønner
  • 200 gramgræsk yoghurt
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær peberfrugterne og løget i små tern og hak hvidløget fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, peberfrugter, løg og hvidløg heri. Tilsæt hvide bønner i tomatsauce og hakkede tomater.

4. Skyl kidneybønnerne og tilsæt i bønnegryden. Lad bønnegryden simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

5. Server bønnegryden med dampende varme ris og top med græsk yoghurt. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn bille skrællen af løg og hvidløg.

Ekstra smag: Tilføj tørret chili i bønnegryden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre