Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk bønnegryde med hvide bønner i tomatsovs, kidneybønner og peberfrugter. Serveret med vilde ris og toppet med græsk yoghurt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 2 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dåsekidneybønner
- 200 gramgræsk yoghurt
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær peberfrugterne og løget i små tern og hak hvidløget fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, peberfrugter, løg og hvidløg heri. Tilsæt hvide bønner i tomatsauce og hakkede tomater.4
Skyl kidneybønnerne og tilsæt i bønnegryden. Lad bønnegryden simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.5
Server bønnegryden med dampende varme ris og top med græsk yoghurt. Velbekomme!Tip
Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn bille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Tilføj tørret chili i bønnegryden.