Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
0 min
Hummus er en super lækker dip til enten aftensmaden eller madpakken. Her har vi lavet en hummus med kidneybønner, som gør den lidt mere blød og smager sødere end normalt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsekidneybønner
- 1 fedhvidløg
- 2 spsktahin-
- 3 spskolivenolie
- 1 tsksalt
- 1 tskspidskommen
- 0.5 stkcitron
Fremgangsmåde
1
Hæld væden fra kidneybønnerne over i en skål - du skal bruge den om lidt. Blend kidneybønner, hvidløg, tahin, olivenolie, salt, spidskommen og saften fra den halve citron i en foodprocessor eller en minihakker.2
Tilsæt lidt af væden fra kidneybønnerne, til hummusen har en lækker og cremet konsistens.3
Smag til med lidt mere citron, salt og spidskommen, hvis det er nødvendigt.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde alt sammen ned i foodprocessoren. De kan også være med til at smage humusen til.
Tahin er en sesampasta, der kan fås i de fleste supermarkeder og oftest står på hylden med specialiteter. Hvis du ikke lige kan få tahin i dit lokale supermarked, kan du godt undvære det i en snæver vending!