Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
5 min
Ventetid
20 min
Jubii! Det bliver nemt i dag. Du skal blot varme resterne fra ristaffel, koge ris og skære lidt mere topping - så er der aftensmad. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra boller i karry
- 1 stkæble
- 0.5 stkrød peberfrugt
- 50 grampeanuts
- 20 gramkokosmel
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra gårsdagens boller i karry i mikroovnen eller i en gryde på komfuret.2
Skær æble og peberfrugt i små tern og kom dem, peanuts og kokosmel i små skåle.3
Server de dampende varme ris som tilbehør til gårdsdagens boller i karry med ny topping.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æble og peberfrugt i tern. De kan også være med til at dække bord.