Boller i karry á la ristaffel - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Boller i karry á la ristaffel - dag to

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Jubii! Det bliver nemt i dag. Du skal blot varme resterne fra ristaffel, koge ris og skære lidt mere topping - så er der aftensmad. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra gårsdagens boller i karry i mikroovnen eller i en gryde på komfuret.

2. Skær æble og peberfrugt i små tern og kom dem, peanuts og kokosmel i små skåle.

3. Server de dampende varme ris som tilbehør til gårdsdagens boller i karry med ny topping.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æble og peberfrugt i tern. De kan også være med til at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre