Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Boller i karry er fantastisk mad til to dage. Dagen derpå smager den om muligt endnu bedre - og alt, du skal gøre, er at varme den og koge lidt ris. vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Her er det andendagsudgaven af vores lækre boller i karry med kyllingeboller og skjult squash. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- kyllingeboller i karry
- 1 stkrød peberfrugt
- 1/2 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm boller i karryen i en gryde på komfuret eller i mikroovnen.2
Rens og skyl peberfrugten, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.3
Så er der mad - velbekomme :o)