Bolognese med peberfrugt og kikærter

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramgulerødder*
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 800 gramhakket oksekød
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 terningoksebouillon
  • 1 dåsekikærter
  •  salt
  •  peber
  •  fuldkornspasta
  •  ketchup
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker bolognese med gulerødder, rød peber og kikærter. Opskriften er beregnet til to dage og serveres dagen derpå som fyld i nemme og lækre omeletter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft - på et rivejern eller i en foodprocessor. Rens og skyl peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.

2. Steg løg og hvidløg i et par minutter i lidt olivenolie på en stor pande eller i en gryde. Tilsæt kød og oregano, krydr med salt og peber og steg videre, til kødet er brunet godt af.

3. Tilsæt gulerødder, peberfrugter, tomatpuré, smuldret bouillonterning og skyllede kikærter. Lad det hele simre i ti minutter eller mere - jo længere tid, jo mere smag.

4. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken og server med ketchup og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

5. Velbekomme!

Tip

Husk at gemme resten af bolognesen til nemme omeletter i morgen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre