Bolognese med portobellosvampe

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 stksnackpeber
  • 400 gramportobellosvampe
  • 800 gramhakket oksekød
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 tsktørret chili
  • 1 terningoksebouillon
  • 2 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 pakkefrisk spinatpasta
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  revet parmesan
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Spaghetti bolognese er en favorit i de fleste børnefamilier. Og selvom det er farligt at pille ved originalerne, har vi her lavet en super lækker udgave med ristede portobellosvampe, peberfrugter og fedtfattig madlavningsfløde. Den er VIRKELIG god - og til to dage. Resterne bruger vi til pastasalat - mexican style - i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl og rens portobellosvampene og skær dem i grove tern.

2. Svits løgene et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt kødet og brun det godt af. Krydr med salt og peber.

3. Tilsæt hakkede tomater, smuldret bouillonterning, madlavningsfløde og chili og lad retten simre derudaf under omrøring. Tilsæt evt. kun lidt af chilien til at begynde med, så kan du altid tilsætte mere senere, hvis bolognesen mangler mere bid.

4. Svits imens portobellosvampene i lidt olivenolie på en pande. Krydr med salt og peber og tilsæt dem til kødsaucen sammen med peberfrugterne.

5. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Smag bolognesen til med salt og peber og servér i dybe tallerkener med den dampende varme pasta og revet parmesan på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Husk at gemme resterne til pastasalat - mexican style - i morgen. Gem evt. også en rest til ungernes madpakker. Det er altid et hit!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre