Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Denne pastasalat er virkelig nem og lækker! Vi har brugt resterne fra vores bolognese med ristede portobellosvampe og vendt dem med friske tomater, majs, kidneybønner og avocado. Og så har vi toppet hele herligheden med rugbrødschips som et knapt så syndigt alternativ til de klassiske tortillachips. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- rester fra bolognese
- 1 dåsekidneybønner
- 250 gramløse majs
- 4 stktomater
- 2 stkavocado
- 0.5 stkcitron
- persille
- rugbrødschips
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og opvarm resterne af bolognesen i en gryde eller i mikroovnen.2
Hæld vandet fra kidneybønner og majs og skyl dem grundigt i en si eller et dørslag. Skyl tomaterne og skær dem i grove tern. Del avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud med en spiseske. Skær kødet i grove tern og vend det med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune. Skyl persillen og hak den fint.3
Vend nu pastaskruer, bolognese, bønner, majs og tomater godt sammen i en skål og krydr evt. med lidt salt og peber.4grønt drys til børn under 3 år.
Servér i dybe tallerkener med avocado, lidt persille på toppen og rugbrødschips som tilbehør. Undlad dog5
Velbekomme!