Bolognese med spinat og majs

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 500 gramhakket oksekød
  • 200 gramfrossen spinat*
  • 1 dåseløse majs
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terningoksebouillon
  • 1 spsktørret oregano
  • 1/2 spsktørret timian
  •  fuldkornspasta
  • 50 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Bolognese er et sikkert hit herhjemme - og vi har efterhånden lavet familieklassikeren i alverdens afskygninger. Her får du en lækker version med spinat og løse majs, som smager super godt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Svits løg og hvidløg i en gryde eller dyb pande i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt kødet og lad det få farve. Tilsæt herefter den frosne spinat og de løse majs, drænet for vand, og svits yderligere et par minutter, indtil spinatten er tøet op.

2. Tilsæt hakkede tomater, smuldret bouillon, oregano, timian og evt. lidt vand, hvis der mangler væde. Lad hele molevitten simre i 10 minutter eller mere, hvis du har tid - bolognesen bliver kun bedre, jo længere tid den hygger sig på komfuret.

3. Kog imens pastaen i rigeligt med saltet vand

4. Smag bolognesen til med salt og peber og server med pasta og revet ost på toppen - og har du lidt basilikum eller andet grønt på lager, kan du jo pynte lidt til sidst.

5. Velbekomme!

Tip

Spinat er super sundt, men du skal være opmærksom på at servere spinat for mindre børn. Læs mere på vores praktiske liste over ingredienser, du skal være særligt opmærksom på, når du laver mad til mindre børn.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre