Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
De her "bounty-popcorn" er super nemme og hurtige at lave - og bedst af alt så smager de mega godt! Vendt med både chokolade og kokos. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 spskrapsolie
- 1.5 dlupoppede popcorn
- 80 grammørk pålægschokolade
- 50 gramkokosmel
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Hæld olien i en gryde sammen med majskornene og læg låg på. Skru helt op for varmen og ryst gryden når kornene begynder at poppe. Skru lidt ned for varmen når de popper, og ryst videre til alle korn er poppet. Pas på de ikke brænder på! Bruger du i stedet popcorn til mikroovnen, følger du blot anvisningen på posen.2
Hæld popcornene over i en stor skål. Knæk pålægschokoladen i stykker over de varme popcorn og lad det smelte imens du rører godt rundt.3
Fordel popcornene på et stykke bagepapir og drys dem med kokosmel. Sæt dem i fryseren i ca. 15 minutter, så chokoladen sætter sig.4
Jubii, så må der guffes. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at poppe popcornene. De kan også knække pålægschokoladen og vende den i popcornene og selvfølgelig drysse kokosmel over til sidst.