Bowl med grillede kyllingespyd, sød kartoffel og couscous

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramsøde kartofler
  • 300 gramcouscous
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramgrønne bønner
  • 450 gramkyllingefilet
  • 0.5 spskspidskommen
  • 2.5  dlcreme fraiche 9 %
  • 2 tsktahin
  • 2 stkhjertesalat
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramtørrede abrikoser
  •  grillspyd
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Bowl med grillede kyllingespyd, sød kartoffel og couscous

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en super lækker bowl med grillede kyllingespyd, bagte søde kartofler, couscous, friske grønne bønner og toppet med tørrede abrikoser og en lækker tahindressing. Der skal bruges tahin i opskriften, og det finder du på hylden med hummus og specialiteter i de fleste supermarkeder. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramsøde kartofler
  • 300 gramcouscous
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramgrønne bønner
  • 450 gramkyllingefilet
  • 0.5 spskspidskommen
  • 2.5  dlcreme fraiche 9 %
  • 2 tsktahin
  • 2 stkhjertesalat
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramtørrede abrikoser
  •  grillspyd
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl de søde kartofler, skær dem i mundrette størrelser og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min.

3. Kog couscous efter anvisningen på pakken sammen med en terning bouillon.

4. Skær enderne af bønnerne, hvis du bruger friske bønner, og kog dem i letsaltet vand i 3-5 min. Dræn dem herefter for vand og vend dem i lidt olivenolie.

5. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og vend dem med spidskommen, olivenolie, salt og peber. Sæt kyllingestykkerne på grillspyd og giv dem en tur på grillen eller i ovnen til de er gennemstegte.

6. Rør imens creme fraiche sammen med tahin. Skyl hjertesalaten og riv det i mundrette størrelser. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Skær abrikoserne i små tern.

7. Kom alle ingredienserne i små skåle, stil det hele på bordet og lad familien sammensætte deres egen yndlingsbowl. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kyllingefileterne i olivenolie og spidskommen og lad dem sætte kyllingestykkerne på grillspyd.

Ekstra smag: Ristede sesamfrø.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre