Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker og smagfuld bowl med ris, varmrøget laks, spejlæg og rødkål vendt med gomadressing, agurk, edamamebønner og mango. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 250 gramrødkålshoved
- 250 gramedamamebønner
- 1 stkagurk
- 1 stkmango
- 4 stkæg
- 150 gramvarmrøget laks
- gomadressing
- olivenolie
Fremgangsmåde
1 Kog risene efter anvisningen på posen.
2 Snit rødkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Kram den fintsnittede rødkål sammen med en god sjat gomadressing og stil til side.
3 Tilbered edamamebønnerne efter anvisningen på pakken.
4 Skyl agurken og skræl mangoen. Skær agurk og mango i små tern.
5 Varm en pande op med lidt olivenolie. Slå æggene ud på panden og steg dem til spejlæg.
6 Pil skindet af laksen og pluk kødet i små stykker.
7 Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen bowl med varmrøget laks og spejlæg. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn kramme rødkålen sammen med gomadressingen.
Ekstra smag: Top med sesamfrø, friske koriander og limesaft.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



