Broccolisuppe med laksespyd

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 grambagekartofler
  • 1 stkløg
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 450 gramlaksefileter
  • 100 gramgrøn pikantost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Broccolisuppe med laksespyd

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En dejlig cremet broccolisuppe med kartofler og pikantost. Serveret med lækre laksespyd som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 grambagekartofler
  • 1 stkløg
  • 400 gramfrosne broccolibuketter
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 450 gramlaksefileter
  • 100 gramgrøn pikantost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl bagekartoflerne, pil skrællen af løget og skær det hele i grove tern.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits kartofler og løg. Tilsæt broccolibuketterne, vand og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 20 min.

4. Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i mindre stykker. Kom laksestykkerne på grillspyd og krydr med salt og peber.

5. Læg laksespyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. til de har fået en fin gylden farve.

6. Blend suppen med en stavblender. Tilsæt pikantosten og bring suppen i kog. Smag til med salt og peber.

7. Server broccolisuppen i skåle med laksespyd som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme laksestykkerne på spyddene.

Ekstra smag: Kom citronskiver på laksespyddene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre