Burger med asiatiskinspireret coleslaw og sesampaneret hakkebøf

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 spsktahin
  • 4 spsksoya
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 dlvand
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramfærdigsnittet rødkål
  • 200 gramsnittet hvidkål
  • 40 gramsesamfrø
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Burger med asiatiskinspireret coleslaw og sesampaneret hakkebøf

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En mega lækker og anderledes burger med fuldkornsburgerboller, asiatiskinspireret coleslaw og hakkebøffer af hakket svinekød vendt i sesamfrø. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 spsktahin
  • 4 spsksoya
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 dlvand
  • 1 fedhvidløg
  • 200 gramfærdigsnittet rødkål
  • 200 gramsnittet hvidkål
  • 40 gramsesamfrø
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  mayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Rør tahin, soya, mayonnaise, vand og presset hvidløg sammen i en skål. Vend snittet rødkål og hvidkål sammen med dressingen og lad den trække. Smag til med salt og peber.

2. Bland sesamfrø med salt og peber i en skål. Form hakkebøffer af farsen og vend dem i sesamblandingen så det er fordelt på alle sider.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de er gyldne og gennemstegte.

4. Imens bøfferne steger: Skyl agurken og skær den ene halvdel i tynde strimler og den anden halvdel i skiver eller stave. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver.

5. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.

Ekstra smag: Server med friske koriander og chilimayo.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre