Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En mega lækker og anderledes burger med fuldkornsburgerboller, asiatiskinspireret coleslaw og hakkebøffer af hakket svinekød vendt i sesamfrø. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 spsktahin
- 4 spsksoya
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 dlvand
- 1 fedhvidløg
- 200 gramfærdigsnittet rødkål
- 200 gramsnittet hvidkål
- 40 gramsesamfrø
- 400 gramhakket svinekød
- 1 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- mayonnaise
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rør tahin, soya, mayonnaise, vand og presset hvidløg sammen i en skål. Vend snittet rødkål og hvidkål sammen med dressingen og lad den trække. Smag til med salt og peber.2
Bland sesamfrø med salt og peber i en skål. Form hakkebøffer af farsen og vend dem i sesamblandingen så det er fordelt på alle sider.3
Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne til de er gyldne og gennemstegte.4
Imens bøfferne steger: Skyl agurken og skær den ene halvdel i tynde strimler og den anden halvdel i skiver eller stave. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver.5
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Server med friske koriander og chilimayo.