Burger med pulled chicken og sommerslaw. Hertil rodfrugtfritter og dressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramJensen pulled chicken
  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 345 gramfærdig sommerslaw
  • 2,5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskketchup
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en saftig burger med fuldkornsburgerboller, færdiglavet pulled chicken og sommerslaw. Vi serverer burgerne med sprøde rodfrugtfritter og en hurtig dressing af ketchup og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tilbered pulled chicken som anvist på pakken - tænd evt. op i grillen hvis vejret tillader det.

2. Fordel rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem som anvist på posen.

3. Vend sommerslawen sammen med den tilhørende dressing og smag til med olivenolie, salt og peber.

4. Rør creme fraiche sammen med ketchup i en skål.

5. Lun burgerbollerne i ovnen, på en brødrister eller grillen.

6. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien lave deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre creme fraiche og ketchup sammen. Ekstra smag: Læg burgeren sammen med syltede rødløg eller agurker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre