Burgere med paneret kyllingebøf og stegte bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrosne kyllingeburgerbøffer
  • 600 gramgrønne bønner
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 4 stktomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 6 stkburgerboller
  •  ketchup
  •  burgerdressing
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Burgere med paneret kyllingebøf og stegte bønner

I samarbejde med

De er super nemme, hurtige og lækre: Saftige kyllingeburgere med sprøde færdige kyllingebøffer, grøntsager og dressing, som vi serverer med stegte hvidløgsbønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramfrosne kyllingeburgerbøffer
  • 600 gramgrønne bønner
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 4 stktomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 6 stkburgerboller
  •  ketchup
  •  burgerdressing
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg kyllingebøfferne efter anvisningen på posen.

2. Steg de frosne bønner på en pande i lidt olie i ca. 10 minutter. Tilsæt presset hvidløg og smag til med salt.

3. Skyl salat og tomater og skær tomaterne i skiver. Skyl og rens peberfrugten og skær den i strimler. Skræl rødløget og skær det i tynde ringe.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur på brødristeren.

5. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Mums og velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre