Byg-selv pastasalat med kyllingekebab

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 3 stktomater
  • 2 stkhjertesalat
  •  karry- og mangodressing
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Byg-selv pastasalat med kyllingekebab

I samarbejde med

En lækker pastasalat hvor hele familien kan bygge deres helt egen favorit. Vi serverer pastasalaten med kyllingekebab og mango-karry dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 3 stktomater
  • 2 stkhjertesalat
  •  karry- og mangodressing
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand så de køler af. Kom ærterne i en si og overhæld dem med kogende vand.

2. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet efter anvisningen på posen.

3. Skyl peberfrugterne, tomaterne og hjertesalaten og skær det hele ud efter eget ønske.

4. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen pastasalat med mango- og karrydressing på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugterne, tomaterne og hjertesalaten.

Ekstra smag: Top med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre