Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker måltidssalat med kylling, kidneybønner og taco-krydderi, som vi serverer med salat, tomat, majs, agurk, guacamole, creme fraiche og tortillachips. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfersk kylling i tern
- 1 dåsekidneybønner
- 20 gramtaco krydderimix
- 200 gramcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 75 gramcrisp salat
- 285 gramløse majs
- 300 gramdip med guacamolesmag
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 200 gramtortillachips
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits kyllingeternene. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Tilsæt dem til gryden sammen med taco-krydderiet.2
Skyl cherrytomaterne, agurken og salaten. Skær det hele efter eget ønske.3
Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen tacosalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne i små skåle.
Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.