Byg selv-tacosalat med tortillachips, guacamole og creme fraiche

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 1 dåsekidneybønner
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 200 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 75 gramcrisp salat
  • 285 gramløse majs
  • 300 gramdip med guacamolesmag
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 200 gramtortillachips
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Byg selv-tacosalat med tortillachips, guacamole og creme fraiche

I samarbejde med

En nem og lækker måltidssalat med kylling, kidneybønner og taco-krydderi, som vi serverer med salat, tomat, majs, agurk, guacamole, creme fraiche og tortillachips. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 1 dåsekidneybønner
  • 20 gramtaco krydderimix
  • 200 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 75 gramcrisp salat
  • 285 gramløse majs
  • 300 gramdip med guacamolesmag
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 200 gramtortillachips
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits kyllingeternene. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Tilsæt dem til gryden sammen med taco-krydderiet.

2. Skyl cherrytomaterne, agurken og salaten. Skær det hele efter eget ønske.

3. Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen tacosalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ingredienserne i små skåle.

Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre