Cheeseburger med syltede rødløg og nektarinsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 stkrødløg
  • 1 dllagereddike
  • 0.5 dlsukker
  • 4 stknektariner
  • 2 stksnackpeber
  • 90 gramolivenmix
  • 100 gramsalatost i tern
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2 stktomater
  • 400 gramhakket oksekød
  •  ost i skiver
  • 4 stkburgerboller
  • 1 stkcitron
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Cheeseburger er en klassiker, som vi har udfordret (GISP!) med lidt syltede rødløg - de smager mega godt! Vi serverer burgerne med nektarinsalat, og du kan selvfølgelig også sagtens lave lidt fritter til, hvis der rigtig skal være fest. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løgene og skær dem i både eller strimler. Hæld eddike, sukker og lidt salt i en gryde og kog det op sammen med løgene. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber.

2. Lav imens salaten. Skyl nektariner og snackpeber, fjern kernerne og skær alt i mundrette stykker. Bland nektariner og snackpeber med salatost, oliven og olien fra olivenmixen. Smag til med citronsaft, salt og peber.

3. Skyl salaten og tomaterne, skær det ud som du synes og læg det på et fad.

4. Form kødet til bøffer, krydr dem med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de er rosa eller gennemstegte. Læg en skive ost på bøfferne når du vender dem, så den når at smelte.

5. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

6. Stil alt på bordet i skåle og fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære nektariner og snackpeber i mundrette bidder.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre