Chiagrød med bær og kokos

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Chiagrød
  • 6 spskchiafrø
  • 4 dlmandel- eller alm. mælk
  • 0.5 spskvanillesukker
  • 1 cmingefær
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • Topping
  • 50 gramkokosmel
  • 200 gramårstidens bær
  •  akaciehonning*
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Chiagrød er blevet super populært de sidste år, og det forstår vi godt! Chiafrø indeholder masser af gode sager og smager fantastisk i grød. Grøden er nem at lave og skal blot stå i en skål i køleskabet natten over - så kan den serveres med diverse topping til morgenmad. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rør chiafrø sammen med mælk, vanillesukker, fintrevet ingefær og skyllet og revet citronskal. Stil blandingen i køleskabet og rør godt rundt igen efter ca. en time. Lad blandingen stå på køl til dagen efter.

2. Når du er klar til at spise grøden, rører du godt rundt i grøden igen.

3. Rist kokosmelet på en tør pande og server herligheden med årstidens bær, kokosmel og en smule akaciehonning på toppen.

4. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre grøden sammen. Det kan være en god ide at få dem til at smage grøden til, da den har en speciel konsistens. Du kan også sagtens bruge frosne bær.

Grøden kan holde sig i køleskabet i ca. 3 dage, så du kan sagtens lave en stor portion, så det er dejligt nemt om morgenen. 

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre