Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Tikka masala er en skøn indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala-blanding fra frost og tilsat cremefine og tomatpure. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 250 gramfersk kylling i tern
- 400 gramfrossen tikka masala-blanding
- 2.5 dlcremefine 15%
- 140 gramtomatpuré
- 1 dlvand
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingestykkerne i ca. 5 min. Tilsæt den frosne tikka masala-blanding og lad det stege med i ca. 5 min.3
Tilsæt cremefine, tomatpure og vand og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.4
Server chicken tikka masala med dampende varme ris i skåle og top evt. med friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.