Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super simpel og velsmagende tikka masala med kylling, ris og bagt blomkål som tilbehør. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 350 gramtikka masala sauce
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 stkblomkål
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skær kyllingeinderfileter i mundrette bidder. Varm en dyb gryde op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Tilsæt tikke masala saucen og hakkede tomater og lad det simre.3
Skyl og pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.4
Server chicken tikke masala med dampende varme ris og bagt blomkål som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med creme fraiche og friske koriander.