Chicken tikka masala med røde linser. Hertil majskolber og hvidløgsflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 150 gramrøde linser
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 stkmajskolber
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 2 stkhvidløgsflute
  • 70 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chicken tikka masala med røde linser. Hertil majskolber og hvidløgsflutes.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Chicken tikka masala er en lækker indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala sauce og tilsat kylling i tern, hakkede tomater, kokosmælk, røde linser og spinat. Retten serveres med majskolber og hvidløgsflutes - vælg gerne fuldkorn. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 150 gramrøde linser
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 stkmajskolber
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 2 stkhvidløgsflute
  • 70 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits kyllingestykkerne.

2. Skyl de røde linser godt og svits dem sammen med kyllingen i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad det hele simre i ca. 15 min. Rør i gryden undervejs.

3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske.

4. Tilsæt tikka masala saucen og lad retten simre i yderligere 10 min. Rør i gryden undervejs.

5. Lun flutene i ovnen og kog majskolberne i 5-10 min.

6. Skyl spinaten, tilsæt det retten og smag til med salt og peber.

7. Server chicken tikka masalaen med sprøde majskolber og lune hvidløgsflutes. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fjerne hår og blade fra majskolberne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre