Chicken tikka masala med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 1 stkblomkål
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 50 grammandler*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Chicken tikka masala er en indisk klassiker. Den er super nem at lave - vi har brugt færdig tikka masala sauce og kylling. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingen heri. Tilsæt hakkede tomater og tikka masala og lad det simre.

4. Skyl blomkålen og pluk små buketter. Tilsæt blomkålsbuketterne og ærterne og lad det hele simre i 7-10 min. Smag til med salt og peber.

5. Server chicken tikka masala i skåle med ris og toppet med creme fraiche og hakkede mandler. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre