Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
Så er der nem aftensmad, der er perfekt til fredag eller weekenden. Lækre chicken wings serveret med fritter, majskolber og pærer i både. Hertil ketchup som dyppelse. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 grampommes frites
- 750 grambarbecue chicken wings
- 4 stkmajskolber
- 4 stkpære
- ketchup
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem evt. i lidt olivenolie, hvis de skal være ekstra sprøde. Krydr med salt og peber og tilbered dem som anvist på pakken. Husk at vende dem undervejs.3
Læg de frosne chicken wings på en anden bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen.4
Fjern skræl og hår fra majskolberne og kog dem i saltet vand i 8-10 minutter.5
Skyl pærerne og skær dem i både.6
Server de sprøde chicken wings med fritter, majskolber, pærer og ketchup. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære pærerne i både og vende fritterne med olivenolie.