Chicken wings med fritter, majskolber og pærer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 grampommes frites
  • 750 grambarbecue chicken wings
  • 4 stkmajskolber
  • 4 stkpære
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chicken wings med fritter, majskolber og pærer

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Så er der nem aftensmad, der er perfekt til fredag eller weekenden. Lækre chicken wings serveret med fritter, majskolber og pærer i både. Hertil ketchup som dyppelse. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 grampommes frites
  • 750 grambarbecue chicken wings
  • 4 stkmajskolber
  • 4 stkpære
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem evt. i lidt olivenolie, hvis de skal være ekstra sprøde. Krydr med salt og peber og tilbered dem som anvist på pakken. Husk at vende dem undervejs.

3. Læg de frosne chicken wings på en anden bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem efter anvisningen på posen.

4. Fjern skræl og hår fra majskolberne og kog dem i saltet vand i 8-10 minutter.

5. Skyl pærerne og skær dem i både.

6. Server de sprøde chicken wings med fritter, majskolber, pærer og ketchup. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære pærerne i både og vende fritterne med olivenolie.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre