Hot wings med ratatouille og pasta

Ingredienser

Retten kan fryses

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 700 gramfriske eller frosne kyllingevinger
  • Marinade
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dkketchup
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • Ratatouille
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stksquash
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hot wings med ratatouille og pasta

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Chicken wings er et sikkert hit i de fleste børnefamilier - og vi vil med næsten statsgaranti love, at dine unger også vil ELSKE vores lækre ratatouille, vi har serveret som tilbehør. Opskriften her er med hjemmemarinerede chicken wings, men har du travlt, eller kan du ikke finde ferske kyllingevinger, køber du selvfølgelig bare den færdige udgave på frost i supermarkedet.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 700 gramfriske eller frosne kyllingevinger
  • Marinade
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dkketchup
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • Ratatouille
  • 1 stkaubergine
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stksquash
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskpaprika
  • 1 spsktørret oregano
  •  olivenolie
  •  peber
  •  salt

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft eller tænd for grillen, hvis vejret er til det.

2. Kog pastaen som anvist på pakken.

3. Pres hvidløget eller hak det fint og rør det godt sammen med ketchup, honning og balsamico i en skål. Vend kyllingevingerne godt rundt i marinaden og steg dem på grillen eller giv dem ca. 15 minutter i ovnen, til de er gennemstegte.

4. Skyl aubergine, peberfrugt og squash og skær dem i grove tern. Hak løg og hvidløg fint.

5. Steg nu løg og hvidløg i lidt olivenolie i en gryde i et par minutter. Tilsæt squash, aubergine og peberfrugt og steg til det hele er faldet lidt sammen. Tilsæt hakkede tomater, paprika og oregano og rør godt. Læg låg på gryden og skru ned for varmen.

6. Lad ratatouillen simre i ca. 10 minutter, mens de lækre chicken wings steger færdige. Jo længere tid, du lader ratatouillen simre, jo blødere bliver grøntsagerne. Smag til med salt og peber.

7. Server de lune chicken wings med pasta og den lækre ratatouille.

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære squash og aubergine i tern. Du kan evt. hjælpe dem på vej ved at skære dem i skiver eller lange strimler først.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre