Chicken wings med wokgrønt og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlketchup
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • 700 gramferske kyllingevinger eller lår
  • 2 stkrødløg
  • 300 gramgulerødder
  • 200 gramchampignon
  • 2 tskkarry
  • 300 gramfrosne bønner
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 spsksoya
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chicken wings med wokgrønt og ris

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Kyllingevinger er et sikker hit! Her har vi serveret dem lidt utraditionelt som en nem og lækker wokret med masser af grøntsager, kokosmælk og ris. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Vi har brugt ferske kyllingevinger, men kan du ikke få dem, kan du også bruge kyllingelår. Og ellers kan du købe en pose færdige chicken wings på frost og springe marinaden over. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlketchup
  • 1 spskakaciehonning
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • 700 gramferske kyllingevinger eller lår
  • 2 stkrødløg
  • 300 gramgulerødder
  • 200 gramchampignon
  • 2 tskkarry
  • 300 gramfrosne bønner
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 spsksoya
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft eller tænd for grillen, hvis vejret er til det.

3. Pres hvidløget eller hak det fint og rør det godt sammen med ketchup, honning og balsamico i en skål. Vend kyllingevingerne godt rundt i marinaden og steg dem på grillen eller giv dem ca. 15 minutter i ovnen, til de er gennemstegte.

4. Skræl løget og skær det i både. Skræl gulerødderne og vask champignonerne. Skær begge dele i mindre stykker.

5. Steg løgene i olivenolie til de er gyldne. Tilsæt karry, champignoner, gulerødder og de frosne bønner. Rør godt rundt og steg for fuld drøn i 3-4 minutter.

6. Tilsæt vand, smuldret hønsebouillon, kokosmælk og soya. Lad det hele simre under låg i fem minutter. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry og akaciehonning.

7. Server de lækre kyllingevinger med dampende varme ris og grøntsagerne som tilbehør.

8. Velbekomme!

Tip

Hvis du har sesamolie på lager, så giv saucen ca. 2 spsk - det giver en super lækker smag. Og kan du ikke få ferske kyllingevinger i supermarkedet, så brug kyllingelår eller drop marinaden og køb i en snæver vendning de færdigmarinerede i pose.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre