Chili con pollo med ris. Hertil guacamole.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskspidskommen
  • 1 spskstødt kanel
  • 1 spskpaprika
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 20 grammørk chokolade
  • 150 gramguacamole
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chili con pollo med ris. Hertil guacamole.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker chili con pollo med masser af smag fra varme krydderier og chokolade. Serveret med ris og guacamole. Server gerne med fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskspidskommen
  • 1 spskstødt kanel
  • 1 spskpaprika
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 20 grammørk chokolade
  • 150 gramguacamole
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg, spidskommen, kanel og paprika. Tilsæt kyllingekødet og brun det af. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad retten simre i ca. 15 min.

4. Skyl de sorte bønner. Tilsæt sorte bønner og chokolade og lad retten simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server chili con polloen med dampende varme ris og guacamole på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De er også mestre i at smage til.

Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre