Chili sin carne med chokolade. Hertil brune ris og creme fraiche.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskstødt kanel
  • 0.5 spskpaprika
  • 450 gramfrossen chili con carne blanding
  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 30 grammørk chokolade
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chili sin carne med chokolade. Hertil brune ris og creme fraiche.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En velsmagende chili sin carne med en færdig chili con carne blanding, sorte bønner, kidneybønner, chokolade og varme krydderier. Serveret med ris og creme fraiche. Vælg gerne brune ris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskstødt kanel
  • 0.5 spskpaprika
  • 450 gramfrossen chili con carne blanding
  • 1 dåsesorte bønner på dåse
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 30 grammørk chokolade
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen, kanel og paprika. Tilsæt den frosne chili con carne blanding og steg i et par minutter.

3. Kom sorte bønner og kidneybønner i en si og skyl dem. Tilsæt bønner, hakkede tomater, bouillon og mørk chokolade. Lad retten simre så længe som muligt og husk at røre undervejs. Smag til med salt og peber.

4. Server chili sin carnen i skåle med dampende varme ris og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle bønnerne.

Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre