Chili sin carne med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stksquash
  • 1 stksnackpeber
  • 250 gramgulerødder
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 tskstødt kanel
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 30 grammørk chokolade
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chili sin carne med vilde ris

I samarbejde med

Lækker chili con carne - men helt uden kød, altså uden carne! Derfor har vi døbt retten chili sin carne, der smager super godt og er serveret med vilde ris og toppet med creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stksquash
  • 1 stksnackpeber
  • 250 gramgulerødder
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 tskstødt kanel
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 30 grammørk chokolade
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl squash og snackpeber og skræl gulerødderne. Riv squash og gulerødder på den grove side af et rivejern. Pil løgene og skær løg og snackpeber i små tern. Pil hvidløgene og hak dem fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits spidskommen, paprika og kanel sammen med tern af løg, snackpeber og hakket hvidløg. Tilsæt herefter revne gulerødder og squash, hakkede tomater, drænede kidneybønner, bouillon og mørk chokolade.

4. Lad retten simre i ca. 15 min. og smag til med salt og peber.

5. Server chili sin carne med vilde ris og cremefraiche. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre