Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Det er altså ret genialt at komme chokolade på en ske med skumfiduser og så er der den nemmeste og hyggeligste varm kakao klar - du skal bare lige opvarme mælken også. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 grammørk chokolade
- 50 gramskumfiduser
- valgfri krymmel
- 6 dlmælk
Fremgangsmåde
1
Smelt chokoladen i et vandbad eller i microovnen. Fordel chokoladen i 4 store spiseskeer og drys med skumfiduser eller krymmel oven på. Hvis du har store skumfiduser, så klip dem i mindre stykker.2
Sæt skeerne i en dyb tallerken, så skaftet hviler op af kanten og sæt det et plant sted i fryseren til de er hårde - det tager ca. 30 minutter3
Opvarm mælken i en gryde og fordel det i 4 kopper og rør en ske ned i hver kop til det er smeltet. Måske skal der lidt ekstra skumfiduser på toppen, og så har du den lækreste varme kakao.4
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at klippe skumfiduserne i mindre stykker. De kan også komme chokolade på skeen og drysse krymmel og skumfiduser på.