Chopped sandwich med tun og æg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkæg
  • 0.5 stkhjertesalat
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsetun i vand
  • 0.5 stkbaguettes
  • 0.25 stkrødløg
  • 0.25 pottepersille
  • 2 spskmayonnaise
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Chopped sandwich med tun og æg

I samarbejde med

Chopped sandwich er et ægte TikTok-fænomen, men ikke uden grund, for det smager mega lækkert. Her har vi hakket tun og æg sammen med grøntsager og mayo og fyldt det i en lækker sandwich God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkæg
  • 0.5 stkhjertesalat
  • 0.5 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsetun i vand
  • 0.5 stkbaguettes
  • 0.25 stkrødløg
  • 0.25 pottepersille
  • 2 spskmayonnaise
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog ægget i 9 minutter og skyl det under koldt vand. Skyl salaten og peberfrugten og fjern kernehuset. Hæld vandet fra tunen.

2. Rist brødet på en pande, i en ovn eller på en brødrister.

3. Læg salaten, peberfrugten, tunen, ægget, rødløget, persillen og mayonnaisen på et skærebræt og hak det i bittesmå stykker, til du har en samlet masse.

4. Smør det hakkede pålæg på brødet og krydr evt. med salt og peber. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre