Chorizopasta med peberfrugt og gulerødder

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 300 gramgulerødder
  • 175 gramchorizo- eller anden pølse
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 spskakaciehonning
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 250 gramfuldkornspasta
  •  revet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chorizopasta med peberfrugt og gulerødder

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Dette er en virkelig hurtig og meget lækker pastaret, som vores unger elsker! Saucen består af tomater, gulerødder og ikke mindst chorizopølse, der fås i hel udgave i de fleste supermarkeder, og som giver retten en virkelig god smag. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 300 gramgulerødder
  • 175 gramchorizo- eller anden pølse
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 spskakaciehonning
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 250 gramfuldkornspasta
  •  revet parmesan
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Vask peberfrugterne, befri dem for kerner og skær dem i grove tern. Skræl gulerødderne og skær dem og chorizopølsen i tern.

2. Svits løg og hvidløg i et par minutter i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt gulerødder og steg videre et par minutter. Tilsæt herefter hakket tomat, tomatpuré, akaciehonning, bouillonterning og chorizo. Lad kødsaucen simre, mens du koger pastaen efter anvisningen på pakken.

3. Tilsæt til sidst peberfrugten og smag chorizosaucen til med salt, peber og evt. lidt mere honning og server som topping på den varme fuldkornspasta, drysset med lidt revet parmesan.

4. Velbekomme!

Tip

Du finder hel chorizo på hylden med pølser i de fleste supermarkeder. Kan du ikke lige finde den, kan du bare købe en hel spegepølse og bruge den i stedet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre