Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Clubsandwich er en klassiker. Her har vi fyldt dem med kylling, sprød kalkunbacon, æble, agurk, salat og en hjemmerørt karrydressing. Vi serverer dem med ovnbagte rodfrugter med hasselnøddeflager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 0.5 spsktørret timian
- 1 stkrødløg
- 0.5 stkagurk
- 2 stkæbler
- 1 stkhjertesalat
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 spskkarry
- 8 skivefuldkornstoast
- 125 gramkalkunbacon
- 40 gramhasselnøddeflager
- 280 gramkyllingefilet
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Læg de frosne rodfrugter i et ildfast fad og vend dem med olivenolie, timian, salt og peber. Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 30 min. Tilsæt hasselnøddeflagerne efter 20 min.2
Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver. Skyl agurken, æblerne og salaten. Skær agurk og æble i skiver.3
Rør creme fraiche og karry sammen i en lille skål og smag til med salt og peber. Rist toastbrødet i en brødrister eller i ovnen.4
Skær kalkunbaconen i halve og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel hasselnøddeflagerne ovenpå rodfrugterne. Bag det hele i ovnen i ca. 10 min.5
Skær kyllingefileterne igennem på midten, så du har to flade kyllingefileter pr. hele filet. Varm lidt olivenolie op på en pande, krydr med salt og peber og steg dem gyldne på begge sider.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen clubsandwich. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og røre dressingen sammen.